gull pojken eller........

Idag var är Niko inte så populär bland matte och grannarna. Erik och jag var ute på en tur med hundarna efter en häst bilväg. De åt bara häst skit så det blev bara ett enda skrikande nej under hela promenaden.
Sedan när vi kom hem så satt grannens katt vid postlådan. Det hann ju niko se, så han stack iväg som ett skott jagade iväg den upp i skogen. Grannarna är ju som kännt irriterade på hundarna sen förrut. Åsa som hon heter höll på att städa bilen. Så jag rusade dit och förklarade mig att jag inte hann med, hon svarade inte. Jag ropade på Niko som kom men hade förstått att matte var förbannad , så han (håll i er)  hoppade in i hennes bil. Fick ut han och gick hem. Vi lär ju inte bli populärare nu. suck

Kommentarer
Postat av: Ewa

Maya undrar om Niko kan komma och hjälpa henne att jaga bort grannens 3 katter som bor hos oss! Om katten satt vid er postlåda så skall den fördrivas från tomten, hälsar Chili!

2010-04-03 @ 21:35:47
URL: http://www.fozasos.se
Postat av: Lillemor & Nova

Det är helt lagligt och väldigt roligt :) att jaga katterna, Nova jagar husets egna när de är ute men de är numera såta kamrater inomhus och det är väl en faslig tur.. Kram

2010-04-04 @ 10:35:05
URL: http://novas-blogg.blogspot.com
Postat av: Birgit

Hoppas att Niko inte var allt för skitig när han gjorde sitt inhopp i grannens bil. Något att skratta åt om några år. Jag skulle också vilja bli av med en del katter som har min tomt som revir.

Glad Påsk på er!

2010-04-05 @ 08:58:57
URL: http://www.champis.pixbox.se
Postat av: marie å ture

så skönt att släkten sköter sig vad gäller hyss å annat jäkulskap ;) det är viktigt att hålla tvåbeningarna i form =D

2010-04-11 @ 19:12:00
URL: http://gullture.blogg.se/
Postat av: Anne-Li

Ojojoj...! Det kanske känns lite tungt för dig just nu Birgitta, men fy fader vad komisk historia... :))

2010-04-12 @ 11:04:10
URL: http://rutger2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0