Spårning

Imorgon ska vi ut och spåra vid Gullvik då kommer några nya bilder förhoppningsvis

Valborg

Trevlig valborg på er alla från Birgitta

Rapportkurs

Ja då har vi haft uppföljning på rapportkursen. Det var inte så många som dök upp vi var bara 4st.
Det gick väl så där, husse och matte har ju bara tränat själva,så det blev ju lite svårare idag.
Med bland annat andra hundar och så djup snö i skogen. Det brukar alltid vara matte som drar men så var det inte idag. ville inte lämna husse där ute i skogen. Men vi fick bra tips av kursledarna för att fortsätta träningen.
Nu får vi se hur det går på tisdag med spårkursen, har väl lite funderingar om man ev. blandar ihop för många saker.
Både viltspår, vanligt spår ,rapport. Så vi får se vad jag kommer fram till framöver

Spårkurs

På söndag ska vi ha en uppföljning på rapportkursen,matte och husse tycker att poletten har ramlat ner vi får se vad Niko säger.
Sedan ska vi börja våran spårkurs på tisdag. Jag kan ju det där men min målsättning är att få störning. Ska även fokusera på lydnaden, så att vi också ska kunna tävla. Har fått erbjudande att träna med Mary Lostråle ska nog ta denna chans lite framöver.

Utställning

Idag har Niko deltagit i utställning i Ö-vik. Det gick bra han fick första pris, domaren sa att han var en lovande hund för framtiden men han måste bygga på sig lite mera muskelmassa. Han är ju fortfarande en unghund, så det var ibet så konstigt sa hon. Så därav inget Hp-pris

gull pojken eller........

Idag var är Niko inte så populär bland matte och grannarna. Erik och jag var ute på en tur med hundarna efter en häst bilväg. De åt bara häst skit så det blev bara ett enda skrikande nej under hela promenaden.
Sedan när vi kom hem så satt grannens katt vid postlådan. Det hann ju niko se, så han stack iväg som ett skott jagade iväg den upp i skogen. Grannarna är ju som kännt irriterade på hundarna sen förrut. Åsa som hon heter höll på att städa bilen. Så jag rusade dit och förklarade mig att jag inte hann med, hon svarade inte. Jag ropade på Niko som kom men hade förstått att matte var förbannad , så han (håll i er)  hoppade in i hennes bil. Fick ut han och gick hem. Vi lär ju inte bli populärare nu. suck

Glad Påsk

Glad Påsk på er alla  och ta vara på några dagars avkoppling från vardagen

RSS 2.0