Hundfri

Ja i helgen har jag varit hundfri, husse tog med sig både Morris och Niko på en skidtur i Nätrafjällen och över nattade där. Så jag hade bara en mys kväll och tog det lugnt och tittade på Mamma Mia en gång till man blir lika glad varje gång. Nu väntar en ny vecka med allt vad det innebär hej hej så länge

Grabbarna

Ja nu har alla i huset börjat jobba igen. Så det är bara att börja med att ställa undan alla grejor innan den sista far hemifrån. Niko tycker fortfarande inte om att vara själv, de andra påstår att matte klemar bort honom så det är därför han tuggar på saker. Men det tror jag inte. Det är svårt att få han att gå fint i koppel så nu har vi bestämt att vi tar en hund var och går åt olika håll. Hoppas på bättre resultat då???Niko och Morris.  (Om jag lägger mig ner kanske han lugnar sig tänker morran)
Niko i helgen när vi körde rapport. Nu tror vi poängen börjat ramla ner för idag gick det undan.
Efter två skick till matte flyttade vi station B en bit bort till  station C, när han kom fram kolla han B boet nää
ut på spåret igen och vidare till husse kanoners. Idag hade matte kokat älgkött det var grejer det mums
tjing tjong vi hörs vidare

nytt år?

Ja då var det ett nytt år igen vad det innebär får man se. Har nu varit ledig sedan julafton börjar jobba på torsdag. Känns ganska  bra att komma tillbaka till vardagen igen. Det har ju verkligen varit en vit jul med kyla, jag tycker att det har varit bättre än ishalka och regn som det varit de sista åren.

Lite nya bilder på Niko


RSS 2.0