bilder från rapport

Idag har vi varit iväg och tränat lite rapport det gick både bra och så där. Han springer med en väldig fart men vill gärna springa tillbaka till den andra på en gång. Sedan var det lättare att springa till matte än husse. Men vi ska försöka fara någon kväll upp till elljusspåret.
Niko idag med sitt nya fina täcke

Niko på rapportkusren

Nova på rapportkusren

 


Svar på Lillemors utmaning

1.Jag gillar att vara ute i naturen

2.Att göra så min familj blir lycklig

3.Att lösa korsord

4.Lägga pussel på julledigheten

5.Att skjuta med gevär (tycker att krutet luktar gott)

6.Vara ute med hundarna

7.Jag är helt tokig i att trimorientera

8.Elda utomhus (skräp)

9.Att det ska vara ordning och reda

10.Renovera inomhus

Rapport

I helgen var vi på rapport kurs både husse och matte. Vi blev hel tända på det, så nu är vi i full färd med att sy tjänstetecken och göra nya koppel. Vi tyckte det verkar vara en bra gren för både Niko och vi. Det innehöller ju mycket både att lära sig att vara passiv och även kunna jobba självständigt med god kondition. Så husse for iväg på söndag och tog en springtur på 8km inga problem tyckte Niko.
Så till helgen ska vi prova själv så får vi se hur det går.

När vi kom hem ifrån kursen så hade Erik varit ensam hemma med Morris,så vi frågade honom om var är Morris ja han är på gården men där var ingen? Så vi for med bilen och Erik på cykel sökte säker 45min ingen hund? Men sedan dök han bara upp han kom från stora vägen springande in på våran gata. Dessa eländes löptikar. Men man hinner tänka mycket en sån gång ( om han skulle ställa till en bilolycka, bli överkörd eller hitta åt någon villig tik) men det gick bra denna gång.


RSS 2.0